Gå til hovedtekst | Gå til kommentarer

Beretninger

Institusjoner

Omsorgen i dag

Kilder

Annet

Harald Kjeldsberg

I denne filmen fortelller Harald Kjeldsberg om sitt liv på og utenfor institusjoner. Han flyttet åtte ganger mellom institusjoner og avdelinger i Østlandsområdet før HVPU-reformen og forteller om opplevelser han hadde underveis. Da intervjuet ble gjort bodde han i egen leilighet i Bærum sammen med sin kone. Harald døde 18. september 2012.

 

Filmen er laget i samarbeid med Emma Hjorths Museum og Dokumentasjonssenter og produksjonsselskapet Pausefiskene.

Fakta

Kilde:
Intervju 2010
Perioder:
Etter HVPU-reformen
Før HVPU-reformen
Kategorier:
Hovedpersoner

Del med dine venner

Innsendte kommentarer:

Din mening og dine erfaringer er viktige for oss. Vi vil gjerne at du skriver en kommentar eller et minne. Takk for at du legger inn navn og epostadresse, da har vi anledning til å kontakte deg igjen.

Navn:
Epost:
Dette vil jeg si:
Skriv inn tegnene i boksen under.

Vanskelig å se? Prøv et annet bilde
CAPTCHA-bilde
Tegn fra bildet:

Enkelte innlegg kan endres av redaksjonen med hensyn til språk og nødvendig anonymisering. Da kontakter vi deg tilbake. I noen få tilfeller kan hensyn til medmennesker føre til at innlegg ikke blir presentert på sidene.

Under ser du alle tekstene som er registrert i kategorien Hovedpersoner.

 

"UHØRTE STEMMER OG GLEMTE STEDER" på nett er et dokumentasjonsprosjekt om utviklingshemmedes historie i Norge. Prosjektet er et samarbeid mellom museene SØR-TROMS MUSEUM, AVD. TRASTAD SAMLINGER, EMMA HJORTH MUSEUM, MEDISINSK MUSEUM PÅ NORSK TEKNISK MUSEUM, SVERRESBORG TRØNDELAG FOLKEMUSEUM OG BYMUSEET I BERGEN. Prosjektet er finansiert gjennom midler fra ABM-UTVIKLING. Produksjon © Histos.