Gå til hovedtekst | Gå til kommentarer

Beretninger

Institusjoner

Omsorgen i dag

Kilder

Annet

Terje Berg

Jeg ville heller hjem

"Det er deilig å komme til min egen hjemplass", sier Terje Berg. Han kom til Emma Hjorths hjem som niåring, og bodde de neste 33 årene på ulike avdelinger og biinstitusjoner. I 1988 flyttet han inn i egen leilighet på Lillehammer. 

 

FilmerJeg ville heller hjem

Terje Berg kom til Emma Hjorth som niåring, og bodde de neste 33 årene på ulike institusjoner, før han i 1988 flyttet inn i egen leilighet på hjemstedet Lillehammer.

 

Del med dine venner

Innsendte kommentarer:

Din mening og dine erfaringer er viktige for oss. Vi vil gjerne at du skriver en kommentar eller et minne. Takk for at du legger inn navn og epostadresse, da har vi anledning til å kontakte deg igjen.

Navn:
Epost:
Dette vil jeg si:
Skriv inn tegnene i boksen under.

Vanskelig å se? Prøv et annet bilde
CAPTCHA-bilde
Tegn fra bildet:

Enkelte innlegg kan endres av redaksjonen med hensyn til språk og nødvendig anonymisering. Da kontakter vi deg tilbake. I noen få tilfeller kan hensyn til medmennesker føre til at innlegg ikke blir presentert på sidene.

Under ser du alle tekstene som er registrert i kategorien Hovedpersoner.

Bilde til Terje Berg

Bilde til Terje Berg

Bilde til Terje Berg

 

"UHØRTE STEMMER OG GLEMTE STEDER" på nett er et dokumentasjonsprosjekt om utviklingshemmedes historie i Norge. Prosjektet er et samarbeid mellom museene SØR-TROMS MUSEUM, AVD. TRASTAD SAMLINGER, EMMA HJORTH MUSEUM, MEDISINSK MUSEUM PÅ NORSK TEKNISK MUSEUM, SVERRESBORG TRØNDELAG FOLKEMUSEUM OG BYMUSEET I BERGEN. Prosjektet er finansiert gjennom midler fra ABM-UTVIKLING. Produksjon © Histos.